fbpx

Möödunud E3 võis olla suhteliselt kuiv, kuid kaks inimest suutsid vaatajate südamed võita. Üheks nendest oli Keanu Reeves ning teiseks Ikumi Nakamura, kes väga energiliselt rääkis publikule Tango Gameworksi uuest mängust, Ghostwire: Tokyo.

Kuigi Keanut me näeme kindlasti veel, kui Cyberpunk 2077 välja tuleb, ei saa kahjuks sama öelda Ikumi ja Ghostwire’i kohta, kuna kõigi lemmik sarmikas arendaja teatas Twitteri vahendusel, et lahkub Tango Gameworksist. Kuigi ta üheksa aasta pikkune teekond Zenimaxi all võis lõppeda, pole ta mängutööstusest veel täiesti loobunud ning lisas säutsu lõppu ka oma LinkedIni andmed.

https://twitter.com/nakamura193/status/1169350900772564992

Nakamura andekus ei piirdu ainult tema võimega pressikonverentsi vaatajad võluda. Ta on tegelenud kõikide teiste Tango Gameworksi mängudega, nimelt mulle väga südamelähedase The Evil Within seeriaga. Kõige loovamad asupaigad, kõige sümpaatsemad tegelased ning kõige häirivamad koletised on just tema pintsli ja pastaka läbi sündinud. Lisaks töötas ta varem Capcomi ja Platinum Gamesi heaks, laenates enda andekust teostele nagu Okami ja Bayonetta.

Ikumit peeti ellujäämisõuduse isa, Shinji Mikami, säravaimaks õpilaseks. Kindlasti hakkab stuudio teda igatsema, kuid Bethesda kinnitas, et mäng siiski jõuab meieni ning seda varsti. Oma teates mainis Nakamura, et on palju õppinud oma kaastöötajatelt, nii et loodetavasti saab ta Mikami õpetusi ka tulevikus häirivaid mängukeskkondasid luues kasutada. Tema looming on mulle alati muljet avaldanud, seega soovin talle ainult kõike head ja tuult tiibadesse!

Allikas: Polygon