fbpx

Keanu Reeves jahmatas tervet mängutööstust, kui tänavuse E3 ajal Microsofti pressikonverentsil lavalaudadele astus ning teatas, et temast saab üks Cyberpunk 2077 tegelastest. Maineka Poola stuudio küberpungimäng ei pruugi jääda aga ainsaks teoseks, milles Keanu üles astub…

Nädalavahetusel postitas legendaarne mänguarendaja Hideo Kojima enda Twitteri kontole pilte sellest, kuidas eelnimetatud Hollywoodi megastaar Kojima Productionsit külastab. Teadupärast on tegemist Kojima stuudioga, mis rabab palehigis tööd selle nimel, et juba novembrikuus meieni tuua nende esikteos Death Stranding.

Nimekiri erinevatest kuulsustest, kes Death Strandingus ühel või teisel moel ekraanilt läbi vilksavad, on meeletu: Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Nicolas Winding Refn, Margaret Qualley, Léa Seydoux ning paljud teised. Gamescomil saime teada, et mäng sisaldab ohtralt ka üllatusi – üheks külalisesinejaks on tuntud ajakirjanik ja õhtujuht Geoff Keighley. Äkki kohtame sarnases rollis ka Keanut?

Death Stranding ilmub  8. novembril PlayStation 4 peal. Võib juhtuda, et millalgi hiljem saavad teost mängida ka PC kasutajad. Cyberpunk 2077 jõuab PC, PlayStation 4, Xbox One’i ja Google Stadia peale 16. aprillil, 2020. aastal.