fbpx

Maarjamaal hoo sisse saanud arvutimäng Disco Elysium jõudis peale pikka ootamist lõpuks ometi virtuaalsetele poelettidele.Lisaks Steamile on teos saadaval ka GOG.com poes ning seal pakutakse praegu ühte üpris ägedat boonust. Nimelt tuleb eestlaste detektiivirollikaga kaasa tasuta mäng!

Kaasatulevaks mänguks on UnderRail – samuti isomeetriline rollimäng, mis leiab aset postapokalüptilises maailmas. Kuna Maa on nüüdseks elamiskõlbmatu, on inimkonna viimased riismed pagenud peitu maa-alustesse metroosüsteemidesse. Erinevad fraktsioonid on aga omavahel tülli läinud ning nii üritabki peategelane tekkinud konflikti keskmes ellu jääda. Pakkumine kehtib kuni 22. oktoobrini, peale seda (ja noh, tegelikult ka praegu) on UnderRaili võimalik osta hinnaga 13,49€.

Disco Elysium on kindlasti väärt ostmist. IGN andis sellele oma aasta kõrgeima hinde, PC Gameri ajakirjanikud ennustavad sellele Aasta Mäng 2019 tiitlit ning siinkirjutaja jaoks on tegemist kirkaima tähega kodumaise mängutööstuse taevas. Steamis on mängul samuti hästi läinud, vaid loetud minutitega rebiti end bestsellerite edetabeli tippu. Kahtlemata on ZA/UM-i unistused järjeosast nüüd tunduvalt reaalsema mekiga.

Pole ka ime, et see meid korduvalt sõnatuks võttis:

Allikas: GOG.com