fbpx

Tundub, et 2019. aasta oktoobrikuu 24. kuupäev läheb ajalukku kui suur edasilükkamiste pidu. Värskelt aset leidnud Ubisofti kompaniisiseses konverentsikõnes arutati seniseid tulemusi ning nende najale nõjatudes tegeleti ka veel ilmumata mängude edasilükkamisega.

Suurimad käärid tabasid märtsikuus meieni jõudma pidanud Watch Dogs Legionit, mille mänguvideo meile eelmisel aastal üpriski hea mulje jätsid. Avatud maailmaga häkkimismängu kolmandas osas lubatakse mängijal kehastuda ükskõik milliseks maailmas leiduvaks arvuti poolt juhitud tegelaseks, et virtuaalses Londonis kübervabaduse eest võidelda.

Tegemist on ambitsioonika projektiga ja selles valguses tundub edasilükkamine pigem hea ideena. Uueks ajaaknaks kujuneb 2020. aasta teine pool, seega jõuab teos meieni peale 1. juulit, aga enne 31. detsembrit (või siis konkreetselt eelnevalt välja toodud kuupäevadel…).

Sarnaselt Watch Dogsile tabasid halvad uudised ka E3 ajal välja kuulutatud seiklusmängu Gods and Monsters, mis täpselt samas ajavahemikus poelettidele peaks jõudma. Samuti kinnitati, et alates 2020. aasta 1. aprillist võime ootama jääda Rainbow Six Quarantine’i ja Roller Championsi ilmumist (viimane neist saab olema tasuta mäng).

Edasilükkamiste üheks põhjuseks on kahe tänavuse suurteose – The Division 2 ja Ghost Recon Breakpoint – ebaõnnestumine, seda nii finantsiliselt kui ka kriitikute ja mängurite hinnangute osas.

Allikas: Ubisoft