fbpx

Cuphead, 2017. aasta unikaalseima stiiliga ülinõudlik platvormikas, on viimasel ajal aina rohkem ja rohkem uutest verstapostidest mööda sõitnud. Kui alles hiljuti saime teada, et teos jõuab Tesla autodesse, siis nüüd võime rõõmustada selle üle, et mängust tehakse lustakas animaseriaal.

Cupheadile on kosja tulnud kuutasupõhine voogedastusplatvorm Netflix,  mille resümees varasemaltki videomängude põhjal loodud sarjad ja filmid on figureerinud. The Cuphead Show! nime kandev sari uurib lähemalt nimitegelase ja tema semu Mugmani elu ning muud, mida nende universum endas peidab.

Sõu produtsendid annavad lootust, et ees ootab kvaliteetne elamus – Emmy ja Annie auhindadega pärjatud Dave Wassoni vöö all on varasemalt äärmiselt äge Miki Hiire multikas, Cosmo Segurson aga toob meieni kultusliku tegelase uued seiklused telefilmis „Rocko’s Modern Life: Static Cling.“

Varasemalt on Netflixi jõudnud klassikalistel Castlevania mängudel põhinev multikas, peagi on sinna saabumas aga Poola nõiduri seiklustel põhinev sari (mis tegelikult põhineb siiski raamatul, ent me pigistame selles osas silma kinni). Samuti on räägitud ka võimalusest meie ekraanidele tuua animeeritud Diablo, samuti teame, et „Castlevania“ sarja loojad töötavad nüüdsest Devil May Cry mängude ekraniseerimisega. Tagatipuks võime nautida Netflixi dokumentaalfilmi, mis pajatab For Honori loomisest.

Allikas: Hollywood Reporter