fbpx

Eesti vaieldamatult suurim ja edukam arvutimäng Disco Elysium on juba ääretult palju kiita saanud ning seda põhjusega! Nüüd on aga ees järgmine etapp teose tagasisides – Aasta Mängu tiitel.

Iga-aastane Golden Joystick auhindade raames üritatakse selgeks teha need käesoleva aasta kõige paremad. Üleüldisele Aasta Mäng 2019 tiitlile kandideerib muuseas ka ZA/UM-i debüütteos. Teose võidu nimel saad enda panuse anda ka Sina, kallis lugeja. Nimelt on tegemist avatud hääletusega, kus kõik saavad enda poolehoidu avaldada. Tugevaid kandidaate on palju, üheks neist ka Untitled Goose Game, mis Disco Elysiumiga perfektse kombinatsiooni moodustab!

Oma hääle saad anda Golden Joystick kodulehel!

Nominatsiooni põhjust ei pea kaugelt otsima. Ennustasid ju säärast tulemust ka mitmed PC Gameri ajakirjanikud. IGN andis teosele oma tänavuse kõrgeima punktisumma. Meie arvates on mängu näol tegemist kirkaima tähega kodumaise mängutööstuse taevas. Loodetavasti annab see arendajatele piisavalt innustust ning tahet tuua meieni ka järjeosa, mis neil  juba ammu meeles mõlgub.

Teos on saadaval Steamis (kus ta avapäeval loetud minutitega edetabelite tippu ronis) ning GOG.com vahendusel.